Det er ikke for sjov vi kalder os Danmarks grønneste renseri

Danmarks grønneste renseri

Butlers er Danmarks største og eneste Svanemærkede renseri. Vi renser helt uden skadelige kemikalier, hvorfor vores vaske– og rensemidler er bæredygtige. Når tøjet er renset hos Butlers er tekstilerne derfor ikke stive og lugter af kemikalier. Vi gør en forskel for miljøet, tøjet og din hud.

Egen rense- og vaskeproduktion
Al rens og vask foregår på vores eget 1.300 m2 store produktion i Skovlunde, hvor vores erfarne medarbejdere behandler tøj fra alle vores kunder. Medarbejderne gennemfører løbende interne og eksterne kurser og uddannelsesforløb for at sikre, at vi kan give vores kunder den bedste service i branchen. Det betyder, at vi har fuld kontrol over hele processen. Det gælder fra tøjindleveringen, rense- og vaskeprocessen til at tøjet atter er klar til afhentning samme sted, hvor det blev indleveret.

Afhængig af tekstilet og typen af snavs vælger vores erfarne medarbejdere mellem rens, vådrens og almindelig vask. Vådrens er rens ved hjælp af vand i specielle maskiner med meget skånsomme rotationer, lave temperaturer og meget præcise tilførsler af vand. I alle vore former anvender vi udelukkende biologisk nedbrydelige vaskemidler, således at vores metoder er miljøvenlige og bæredygtige.

Vi tilsikrer hele tiden, at vores rense- og vaskemaskiner er moderne og bruger så lidt vand og el som muligt uden at gå på kompromis med den høje kvalitet, som vi ønsker at stå for. Vi er derfor glade for og stolte af, at en af verdens førende leverandører af maskiner til vaske- og renseriindustrien, Electrolux, benytter vores anlæg til demonstration overfor deres andre (både eksisterende og potentielle) kunder i Norden

Skånsomt for tøjet
I dag stoler en lang række store teatre og berømte museer allerede på Butlers skånsomme rensemetode, som er særdeles nænsom og dermed meget populær, når de værdifulde og unikke teaterkostumer og museumsgenstande skal vaskes og renses.

Hoteller, flyselskaber, restauranter og lignende virksomheder med stort vaske- og renseribehov benytter også Butlers, fordi vores processer er meget skånsomme og holder tøjets form bedre. Og ikke mindst fordi vores renseform har mere end 30% mindre slitage på tekstilet end andre renseformer. Det betyder længere holdbarhed for tøjet/tekstilerne og dermed økonomisk besparelse til nye indkøb af uniformer, sengetæpper, gardiner og lignende.

Miljøet har desuden bedst af, at du kun renser dit tøj, når det er nødvendigt. Derfor er det for eksempel en god ide at ”lufte” tøjet udendørs

Et Svanemærket renseri er det gode valg

Det Svanemærkede renseri hjælper dig med at undgå uønsket kemi. Et Svanemærket renseri skal leve op til krav om, at de stoffer, der bruges til rens, ikke må være belastende for sundhed eller miljø.
Det Svanemærkede renseri må for eksempel ikke bruge såkaldte flygtige organiske opløsningsmidler, der er miljøbelastende og blandt andet kan skade nervesystemet. Alt sammen er sundt for tøjet, vores hud, miljøet og for allergikere.