Butlers tilbyder særlige aftaler til hoteller

Hotel

Som hotel, restaurant eller anden virksomhed med meget vaske- og rensetøj er der mange gode grunde til at vælge Butlers som leverandør​.

Vores specielle Svanemærkede dybde renseproces er velegnet til alle bolig tekstiler (f.eks. gardiner, dyner, puder, sengetæpper, topmadrasser m.v.)

​​Vi plejer medarbejdernes uniformer og beklædning særligt skånsomt for farve og tekstilernes form.

​Ved vores rensemetoder er slidtagen ca. 30% mindre end ved traditionelle renseformer. Dette betyder pænere uniformer/tekstiler og længere levetid og dermed en økonomisk besparelse for virksomheden.

​Vi hjælper virksomheden med at opfylde høje hygiejne- og miljøstandarder.
​Vores vaske- og rensemetoder understøtter grønne og miljøvenlige koncepter.
​Vores svanemærket dybde rensemetoder dræber effektivt allergifremkaldende livsformer i sengetøj og top madrasser, såsom støvmider og deres æg.
​Vi har fået tildelt en række nationale og internationale miljømærker som bevis for vores skånsomme og miljøvenlige arbejde (Blandt andet den Nordiske Svane (Svanemærket) og EU-LIFE-Award.

Vi er stolte over at samarbejde med en lang række af de førende hoteller, og med vores unikke teknologier hjælper vi hoteller (og andre kunder), der ønsker at differentiere sig fra markedet med et miljø- og allergivenligt tilbud til hotelgæsterne og dermed også et bedre indeklima.

Scandic Hotels Group er blandt vores kunder, og vores koncept passer helt perfekt til deres bæredygtige strategiarbejde.

​For yderligere information om vores service til hotel og restauranter venligst kontakt:

Morten Kjær

Tlf: 70 22 20 58

Mail: mk@butlers.dk

”Butlers yder med deres lovende teknologi et aktivt bidrag til miljøvenlig adfærd i erhvervslivet.”

Inger Mattsson, Director Sustainable Business, Scandic Group