Nem og bekvem løsning for virksomhedens medarbejdere.

Firmaaftale

Butlers har mere end 170 virksomhedsaftaler, hvor vi tilbyder at hente og bringe medarbejdernes vaske- og renseritøj på virksomheden. Således behøver medarbejderne ikke bruge fritiden på at besøge renseriet.

Firmaaftalen er gratis for virksomheden, og der er heller ikke nogen administration i den forbindelse. Ordningen kræver blot, at virksomheden stiller lidt plads (fx en garderobe eller et lokale) til rådighed, der fungerer som et praktisk indleveringssted med selvbetjening for medarbejderne. Vores chauffør kommer efter aftale og afhenter/bringer tøjet.

Firmaordningen inkluderer:

  • Alt rense- og vasketøj
  • Boligtekstiler
  • Skind og pels
  • Tæpper
  • Sko & Sneakers
  • Skrædder opgaver
  • Økonomiske og miljømæssige fordele

Vores skånsomme og miljøvenlige behandling af tekstilerne giver en lang række fordele og medfører blandt andet, at tekstilerne holder formen bedre, farverne bliver skånet og vores rensemetode mindsker slidtagen på tøjet med ca. 30%. Dette betyder at dit tøj holder sig pænt i længere tid end ved traditionel rens.

Ved at tilbyde Butlers vaske- og renseri service understøtter det virksomhedens profil som et miljøbevidst selskab, og nok så vigtigt efterlader vores vaske- og rensemetoder ikke skadelige stoffer eller lugte i tekstilet. Endelig er vores vaske- og rensemetoder også særlig velegnet for personer med astma og allergi.

Vil du vide mere om vores firmaaftaler, så kontakt Jon Lykke Jørgensen på jlj@butlers.dk.


Sådan fungerer aftalen
Tøjet lægges i en alm. pose og afleveres i Butlers depot i virksomheden. Første gang vaske/rensetøjet indleveres, udfyldes personoplysningerne på en rensebestillingsseddel, som ligger i depotet. Medarbejderen beholder den ene halvdel selv og lægger den anden halvdel ned i posen.

Vores chauffør henter og bringer normalt to gange om ugen. Ved næste afhentning leverer Butlers tøjet retur til depotet i en speciel dragtpose isat medarbejderens personlige kundekort.

Næste gang lægges rensetøjet bare i dragtposen og afleveres i depotet. Ved hver levering følger en nota i dragtposens lomme for information om pris.

Tilmeld dig PBS
Her kan du tilmelde dig betalingsservice. Du skal have dit kundenummer og bank konto parat. Dit kundenummer står på din kvittering når du får tøjet tilbage fra rens.

Tilmeld Betalingsservice her