Butlers Holte

Renseri i Holte

I Holte ligger en af vores seks egne butikker. I vores egne butikker har vi fagligt kompetente medarbejdere, som kan rådgive omkring alle former for tøj og tekstiler, som man måtte ønske at få behandlet.

Rent tøj, ren samvittighed og mindre slid på tøjet

Selve vaske- og renseriarbejdet foregår på vores eget vaske- og renserianlæg i Skovlunde, hvor vores miljøvenlige renserimaskiner kun benytter gas. 

Det betyder, at snavs og pletter fjernes skånsomt fra tøjet under højt tryk og i næsten vægtløs tilstand. Det sker uden brug af sundheds- og miljøskadelige kemikalier som perchlor eller benzin, som normalt bruges i traditionel rens.

Det betyder også, at der ikke er nogen skadelige eller allergiske påvirkninger på mennesker eller miljø samt ingen unødig slid på tøjet. Da tøjet ikke lugter af kemikalier efter renseriprocessen, behøver vi heller ikke at parfumere tøjet, hvilket et traditionelt renseri normalt gør.

Udover vask og rens tilbyder vi også skrædderservice, pleje af sko & sneakers, tæpperensning, læderrensning, pelsopbevaring samt pelsrens.

 

Butlers (Holte)

Holte Midtpunkt 30, 2840 Holte

Tel: 45 42 08 18

Mandag – Fredag: 10-18

Lørdag: 10-14